Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Denizlispor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Denizlispor Galatasaray maçı detayları - Futbol Haberleri

        Denizlispor Galatasaray yeni sezonun ilk maçı ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Stadı’nda ev sahipliği yapacak Denizlispor Galatasaray karşılaşması 20.30'da başlayacak. Müsabakayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Peki, Denizlispor- Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

        DENİZLİSPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA NAKLEN CANLI YAYINLANACAK?

        Denizlispor Galatasaray maçı 16 Ağustos cuma yani bu akşam beIN SPORTS 1 ekranlarında canlı yayınlanacak.

        DENİZLİSPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

        Denizlispor- Galatasaray maçı 16 Ağustos 2019 Cuma günü (bugün) saat 20.30'da başlayacak.

        DENİZLİSPOR GALATASARAY İLE 9 YIL ARADAN SONRA TEKRAR KARŞILAŞIYOR!

        Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, ligin yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor ile 9 yıl aradan sonra 39. randevuya çıkacak.Denizlispor, Süper Lig’in açılış karşılaşmasında Galatasaray’ı konuk edecek. Atatürk Stadı’nda 20.30’da başlayacak maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek. İki ekip ligde en son Denizlispor'un küme düştüğü 2009-2010 sezonunda karşılaşırken, son maçı Galatasaray 2-1 kazandı.Ligde şimdiye kadar iki takım arasında oynanan 38 maçın 25'ini Galatasaray kazanırken, Denizlispor ise 5 maçtan galip ayrıldı. 8 karşılaşmada ise ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray’ın attığı 72 gole, Denizlispor 33 golle karşılık verdi.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa