Buldan'daki tefecilik operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Denizli'nin Buldan ilçesinde düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.
Buldan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan Buldan Yenicekent mahallesinde operasyon düzenlendi.
Yapılan operasyonda tefecilik yaptığı iddia edilen H.A., R.B.S. ve Ö.A. gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar daha sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından H. A. ve R. S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ö.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Denizli
Nöbetçi Eczaneler