Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Hierapolis Örenyeri, 2025 yılında 2 milyon 299 bin 914 ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen örenyerleri arasında ikinci sırada yer aldı.

        Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından paylaşılan 2025 yılı verilerine göre, Türkiye genelindeki müze ve örenyerleri yıl boyunca 33 milyon 129 bin 106 ziyaretçiyi ağırladı. Bu büyük ilginin en önemli duraklarından biri ise Pamukkale oldu. UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Hierapolis Örenyeri, 2025 yılında 2 milyon 299 bin 914 ziyaretçi ile Türkiye'nin en çok ziyaret edilen örenyerleri arasında ikinci sıraya yerleşerek Denizli'nin kültür ve turizmdeki güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu. Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre 2025 yılında en çok ziyaret edilen ilk 5 müze ve örenyeri şu şekilde sıralandı: Efes Örenyeri, Pamukkale Hierapolis Örenyeri, Göreme Örenyeri, ZelvePaşabağlar Örenyeri, Galata Kulesi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
        Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa