Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Biga ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle, ilçe merkezinden geçen Kocabaş Çayı, debisi yükselince taştı. Çay yatağındaki otopark ise kullanıma kapatıldı.
        Çanakkale genelinde sağanak yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Çanakkale merkezde bulunan Kepez Çayı ve Sarıçay gece saatlerinde taşmaya başaldı. Ezine ilçesinde ise Menderes çayının sabah saatlerinde taşmasıyla beraber bölgedeki tarım arazileri sular altında kalırken 1 vatandaş ise mahsur kaldığı hayvan ağılından yeni doğan 2 kuzusu ile kurtarıldı.
        Biga'da Kocabaş Çayı taştı
        İlçe merkezinden geçen Kocabaş Çayı, debisi yükselince taştı. Çay yatağındaki otopark ise zabıta ekiplerince kullanıma kapatıldı. Polis ve zabıta ekiplerince anonslarla, sürücülere araçlarını çekmeleri için uyarı yapıldı. Araçlar sürücüler tarafından otoparktan kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
        Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa