TRAFİK LEVHALARI VATANDAŞIN KAFASINI YARIYOR
TRAFİK LEVHALARI VATANDAŞIN KAFASINI YARIYOR
- BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YOL KENARLARINA KOYDUĞU BAŞ HİZASINDAN DÜŞÜK SEVİYEDEKİ TRAFİK İŞARET LEVHALARI, VATANDAŞLARIN CİDDİ YARALANMALARINA SEBEP OLUYOR
İRFAN ALTIKARDEŞ
BURSA (İHA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Trafik ve Ulaşım Daire Başkanlığı'nın yol güzergahlarına koyduğu işaret levhaları, baş hizasından alçak seviyede konulunca yaralanmalara sebep oluyor.
Özellikle çocukların görmesi için 1 metre 50 santim seviyesinde konulan yaya geçidi levhaları, yetişkin vatandaşlar için risk teşkil ediyor. Tophane Semtinde Garnizon Komutanlığı önünde konulan yaya geçidi levhası alçak olduğu için bazı vatandaşların başından yaralanmalara sebep oluyor. Yol güzergahlarında elektrik direği gibi etrafında koruyucu unsur olan yerlerde, özellikle çocuklarında görebilmesi için trafik levhaları 1.5 metre boyunda dikiliyor. Bu durum dikkat etmeyen vatandaşların başını levhalara vurmasına sebep oluyor.
Şehadet Camii karşısındaki yaya geçidi levhasına, dolmuştan indikten sonra fark etmeyerek çarpan bir şahsın başı yarıldı. Vatandaşlar levhaların en az 2 metre yüksekliğinde olmasını istiyorlar.
(İRF-AF)
29.11.2015 13:06:51 TSI
NNNN
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bursa
Nöbetçi Eczaneler