Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

        Bursa Öğretmenevi'nde Türkiye Diyanet Vakfı temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen programa, Öğretmenevinde geçici olarak konaklayan depremzedeler katıldı.

        Kadınlar tarafından mevlit okunan program, Osmangazi Müftüsü Mehmet Uzun tarafından yaşamını yitiren depremzedeler için yapılan duayla sona erdi.

        Etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

        Bir süre deprem bölgesinde görev yaptığını ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Gölbaşı, "Devletimiz güçlüdür. Allah'ın izniyle yaralar sarılacaktır." dedi.

        Ayrıca, programa katılan afetzedelere ikramda bulunuldu, hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa