Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, ABD'li oyuncu Milton Doyle'u kadrosuna kattı.

        Kulüpten yapılan açıklamaya göre, şutör gard ve oyun kurucu pozisyonlarında görev alan 30 yaşında ve 1,93 metre boyundaki Doyle, sağlık kontrolünden geçirildi.

        Bursa temsilcisinin kadrosuna dahil ettiği Milton Doyle, kolej kariyerini Chicago Loyola Üniversitesi'nde geçirdi ve NBA'de Brooklyn Nets forması giydi.

        Türkiye'de, 2021-2022 sezonunda Gaziantep Basketbol takımında yer alan Doyle, 2022-2023 sezonu öncesinde Avustralya Ligi (NBL) takımlarından Tasmania JackJumpers ile sözleşme imzaladı.

        Doyle, normal sezonun "En İyi 5'i"ne seçildiği NBL'de bu sezon 32 maçta, 29,2 dakika süre ve 17,1 sayı, 3,7 asist, 5,2 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

        Milton Doyle, NBL play-off yarı final serisi oynayan Tasmania JackJumpers'ta son maçına New Zealand Breakers'a karşı 19 Şubat 2023'te çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa