Kar ve yağmurların ardından, Mustafakemalpaşa Çayı coştu
Bursa'da kar ve yağmur yağışlarının ardından, Mustafakemalpaşa Çayı'nın debisinin hızlı şekilde yükselmesi herkesin yüzünü güldürdü.
Mustafakemalpaşa ilçesinde etkili olan kar ve yağmur yağışı, çayın coşmasına sebep oldu. Şubat ayının ilk günleri Bursa ve ilçelerinde yağış açısından bereketli geçmesi, herkesin yüzünü güldürdü. Özellikle baraj havzaları ve tarım alanlarındaki yağışlar etkili oldu. Mustafakemalpaşa'da 3 günde metrekareye yaklaşık 56 kilogram yağmur yağarken, dere ve çaylardaki akan sular, çiftçinin de yüzünü güldürdü.
Dronla kaydedilen görüntülerde, çaydaki su seviyesinin normalin üzerine çıktığı ve akış hızının belirgin şekilde arttığı görüldü.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bursa
Nöbetçi Eczaneler