Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen "Uludağ'ın Eteğinde Konserler" serisinin konuğu bu kez Türk müziğini alternatif tınılar ile harmanlayan ünlü sanatçı Gaye Su Akyol oldu.
        Bursa'yı kültür ve sanat alanında öne çıkan kentlerden biri haline getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sevilen yerli sanatçıları müzikseverlerle buluşturan "Uludağ'ın Eteğinde Konserler" serisi kapsamında önemli bir ismi daha ağırladı. Kendine özgü tarzı ve sahne enerjisiyle Anadolu rock ve alternatif tınıları Türk müziği ile harmanlayan Gaye Su Akyol, Bursalılara unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı.
        Konseri yoğun ilgiyle takip eden vatandaşlar, sanatçının sevilen eserlerine eşlik etti. Programın sonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hande Apaydın, sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Gaye Su Akyol'a çiçek takdim etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
        Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa