Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyespor Eker Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 10. haftasında sahasında ağırladığı İlbank’ı 31 mağlup etti. Bursa temsilcisi bu sonuçla ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

        Vodafone Sultanlar Ligi’nin 10. haftasında Nilüfer Belediyespor Eker, İlbank Spor Kulübü’nü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda konuk etti. Karşılaşmayı, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir ile birlikte Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or da tribünden takip ederek takıma destek verdi.

        Taraftarının desteğini arkasına alarak maça etkili bir başlangıç yapan Nilüfer Belediyespor Eker, ilk seti 259 gibi farklı bir skorla önde tamamladı. İkinci sette toparlanan konuk ekip İlbank, 2519’luk skorla durumu 11’e getirdi.

        Bu setin ardından oyunun kontrolünü tekrar eline alan Bursa temsilcisi, başarılı performansını sürdürdü. Üçüncü seti 2515, dördüncü seti ise 2514 kazanan Nilüfer ekibi, toplamda 31’lik skorla parkeden galip ayrılan taraf oldu.

        Bu sonuçla birlikte ligdeki çıkışını sürdüren Nilüfer Belediyespor Eker, üst üste 3. galibiyetini alarak toplamda 7 galibiyete ulaştı. Puanını 20’ye yükselten ve ligde 5. sırada bulunan Bursa temsilcisi, bir sonraki maçında 14 Aralık Pazar günü V.Bank’a konuk olacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
        Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa