Uludağ eteklerinde 4 genç kayboldu, ekipler arama çalışması başlattı
BURSA'nınOsmangazi ilçesinde Uludağ eteklerindeki Sarıalan mevkisinde 4 gencin kaybolduğu ihbarı üzerine arama-kurtarma çalışmaları başlattı.
BURSA’nınOsmangazi ilçesinde Uludağ eteklerindeki Sarıalan mevkisinde 4 gencin kaybolduğu ihbarı üzerine arama-kurtarma çalışmaları başlattı.
Olay, saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Kirazlı Mahallesi meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne, 16-17 yaşlarında isimleri 4 gencin Kirazlı Mahallesi Sarıalan mevkisinde kaybolduğu yönünde ihbar yapıldı. İhbar üzerine bölgeye Uludağ Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi sevk edildi. Jandarma ekiplerinin koordinasyonunda, AFAD ve arama kurtarma ekipleri de bölgeye yönlendirildi. Ekiplerin gençlere ulaşmak için bölgede başlattığı arama çalışmaları sürüyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bursa
Nöbetçi Eczaneler