Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA’nın İnegöl ilçesinde tamir etmek istediği motosikletinin zincirine elini kaptıran Muhammed K.’nin (14) sağ elinin başparmağı koptu.

        Olay, Mahmudiye Mahallesi Selvi Sokak’ta meydana geldi. Muhammed K., arızalanan zinciri tamir etmek için motosikletine gaz verdi. Bu sırada Muhammed K., zincire elini kaptırdı, sağ elinin başparmağı koptu. Muhammed K., yakınları tarafından kopan parmakla birlikte özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Parmağı ameliyatla dikilecek olan Muhammed K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
        Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa