Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan BOZBEY/ BURSA, (DHA)BURSA´nın Orhangazi ilçesinde, elektrik direğini çarparak deviren otomobilin sürücüsü Enes Y. (25), hafif yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede bir süre elektrik kesintisi oldu. 

        Kaza, saat 10.00 sıralarında, Akharem Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. İznik yönüne giden Enes Y.'nin kullandığı 16 ACY 95 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Kazada elektrik direği, yola devrilirken, Enes Y. ise hafif yaralandı. Elektrik tellerinin de koparak savrulduğu kazanın ardından jandarma, yolu trafiğe kapattı. Bölgeye Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ekipleri, sevk edildi. Bölgede bir süre elektrik kesintisi yaşandı. Ekiplerin önlemlerinin ardından otomobil, çekiciyle kaldırılırken, direk ise kepçeyle yol kenarına alındı. Ulaşım ise normale döndü. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Orhangazi Hasan BOZBEY

        2023-02-27 11:44:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa