Bitlis'in yükseklerinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı; 165 yerleşim yeri ulaşıma kapandı
BİTLİS'tekar yağışı nedeniyle 165 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı.
BİTLİS'tekar yağışı nedeniyle 165 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığı kent merkezinde 10, yüksek kesimlerde 30 santimetreye kadar ulaştı.
Kentte gece saatlerinde aralıklarla yağan kar yağışı, sabah etkisini artırdı. Kar kalınlığı kent merkezinde 10, yüksek kesimlerde 30 santimetreye kadar ulaştı. Kent genelinde 165 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. Kapanan yolların açılması için İl Özel İdaresi tarafından 70 iş makinesi ve 90 personelle çalışmalar sürdürülüyor. Öte yandan kent merkezinde belediye ekipleri, trafikte aksama yaşanmaması için kar temizleme çalışması yaptı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bitlis
Nöbetçi Eczaneler