Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti Taraftarlar, kar yığınları üzerinde destek verdi
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Bitlis Spor 1916 evinde Serhat Ardahan Spor ile 11 berabere kaldı. Saha kenarında ve tribünlerin önünde biriken kar kütleleri nedeniyle hem taraftarlar hem de yedek kulübeleri zorlu anlar yaşadı.
Bitlis Eren Stadyumu'nda Serhat Ardahan Spor ile karşı karşıya gelen Bitlis Spor 1916, sahadan 11’lik skorla berabere ayrıldı. En yakın takipçisiyle arasında bulunan 2 puanlık farklı koruyamayan Bitlis Spor 1916, haftayı averajla lider kapattı. Maça etkili başlayan sarısiyahlı ekip, ilk yarıyı 18. dakikada bulduğu golle 10 önde kapattı.
İkinci yarının başlamasıyla birlikte temposu düşen ev sahibi ekip, 52. dakikada kalesinde gördüğü golle skora denge gelmesine engel olamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.
Bitlis’te oynanan karşılaşma, sahadaki mücadeleden çok tribün dışındaki ilginç görüntülerle de gündem oldu. Saha kenarında ve tribünlerin hemen önünde biriken kar kütleleri nedeniyle hem taraftarlar hem de yedek kulübeleri karla mücadele etti.
Maçı izlemek isteyen taraftar, tribünlerin dolu olması ve yoğun kar yağışı nedeniyle metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütlelerinin üzerine çıkarak karşılaşmayı takip etti.
Soğuk havaya ve zorlu şartlara aldırış etmeyen taraftar, adeta karla kaplı bir seyir terası oluşturarak takımlarına destek verdi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bitlis
Nöbetçi Eczaneler