Bitlis'te kar hayatı durma noktasına getirdi (2)
BİTLİS'TEOKULLARA KAR TATİLİBitlis'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime yarın için ara verildi.
BİTLİS'TEOKULLARA KAR TATİLİ
Bitlis'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime yarın için ara verildi. Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı nedeniyle kent genelinde okulların cuma günü tatil edildiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:
“Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre; Bitlis il genelinde yoğun ve kuvvetli kar yağışı devam etmekte olup, hava sıcaklıklarının düşmesi ve aşırı soğuklara bağlı olarak buzlanma riski bulunmaktadır. Öğrenci ve vatandaşlarımızın güvenliği göz önünde bulundurularak 02 Ocak 2026 Cuma günü Bitlis il genelinde tüm okullar, örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim kurumları, kreşler, Kur’an kursları ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim-öğretime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan 0-6 yaş arası çocuğu bulunan anneler, hamile ve engelli çalışanlarımız ile kronik rahatsızlığı olan personellerimiz de idari izinli sayılacaktır. Verilen hizmetin niteliği gereği 24 saat esasına göre çalışan kurumlarımızda hizmetlerin aksamaması için birim amirlerince gerekli tedbirler alınacaktır."
Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bitlis
Nöbetçi Eczaneler