Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Bayırköy beldesinde yılbaşı öncesi gıda ve esnaf denetimleri gerçekleştirildi.

        Bilecik’in Bayırköy beldesinde vatandaşların sağlıklı ve güvenli ürünlere ulaşmasını sağlamak amacıyla gıda kontrolü ve esnaf denetimleri yapıldı. Denetimler kapsamında işletmelerde satılan ürünlerin tazeliği ve hijyen şartları incelenirken, esnafların ruhsat ve evrak kontrolleri de gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, halk sağlığının korunması ve belde genelinde düzenin sağlanması hedeflendi.

        Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, "Denetimlerimizin yanı sıra esnafımıza hayırlı işler ve mutlu bir yıl diledik. Daha sağlıklı ve düzenli bir belde için denetimlerimiz aralıksız devam edecektir. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden iyi seneler diliyor, 2026 yılının bir önceki yıldan daha iyi geçmesini temenni ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
        Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa