Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt’un Aydıntepe ilçesinde Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi kapsamında 3 asil hak sahibiyle Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından temin edilen ithal angus ırkı gebe düvelerle üretim süreci devam ediyor.
        Kırsal alanda hayvancılığı geliştirmek amacıyla yürütülen proje ile yetiştiricilere, hayvan başına 12 ay süreyle aylık bin 500 TL bakım ve besleme desteği sağlanıyor. Ayrıca projeye dâhil edilen hayvanlar, 1 yıl süreyle ücretsiz TARSİM sigortası kapsamına alınıyor.
        Aydıntepe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından teslimatı gerçekleştirilen yetiştiricilere yönelik denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde hayvanların bakım, besleme koşulları ile sağlık durumları kontrol edildi.
        Denetim ve üretim süreçlerinin, proje uygulama takvimi doğrultusunda ilerleyen dönemlerde de devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
        Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa