Burhaniye de sağanak yağmur yolları göle çevirdi
Burhaniye ilçesinde, öğlen saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle yollar göle döndü, evlerin bodrum katlarını su bastı. Burhaniye’de öğlen saatlerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.
Burhaniye de öğlen saatlerinde başlayan sağanak ilçede, cadde ve sokaklar göle çevirdi. Özellikle alçak kesimlerdeki evlerin bodrum katlarını ve bahçelerini su bastı. Sürücüler, araçları ile suyla dolu yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Diğer yandan belediye ekipleri, yollarda biriken suları tahliye ekmek için çalışma yaptı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Balıkesir
Nöbetçi Eczaneler