Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Havran ilçesinde ilçe protokolü, yılbaşı gecesi görev başında olan güvenlik güçlerini ve hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

        Edinilen bilgiye göre, Havran Kaymakamı Muhammed Evlice ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, yılbaşı tedbirleri kapsamında ilçenin güvenliği için görev başında bulunan Jandarma ve Emniyet personelini ziyaret etti. Güvenlik güçlerine kolaylıklar dileyen protokol, daha sonra Havran Devlet Hastanesi'ne geçti.

        Buradaki ziyarette Kaymakam Evlice ve Başkan Ersoy’a; İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Yılmaz, Emniyet Amiri Erdoğan Çolaker ve Havran Devlet Hastanesi Müdürü Faruk Uçar da eşlik etti. Heyet, hastanede tedavisi devam eden vatandaşları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Hastalarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, vatandaşların ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayarak sağlık ve huzur temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
        Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa