Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Az önce deprem mi oldu, son dakika nerede deprem oldu? 11 Nisan 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi
        • 1

          Türkiye ve komşu illerinde gün içinde birçok artçı ve bağımsız depremler meydana geliyor. Bulunduğu bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar, Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler verilerini araştırıyor. İşte, 11 Nisan 2024 Perşembe günü meydana gelen son dakika deprem listesi...

        • 2

          KAHRAMANMARAŞ 2.6 İLE SALLANDI!

          AFAD tarafından paylaşılan verilere göre; saat 09:13'te Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 7.0 KM olarak kaydedildi.

        • 3

          ADIYAMAN'DA DEPREM

          Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre; bugün saat 08:32'de Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 2.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.02 KM olarak ölçüldü.

        • 4

          AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

          Türkiye genelinde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hassas ölçümleriyle belirleniyor. Ülkemizde gerçekleşen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anbean yayınlanıyor.

          AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

          KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa