Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıldönümünde binlerce vatandaşa nohutlu pilav hayrı yaptı.

        Hayırdan alan vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenler için dualar ederken, gösterilen duyarlılık dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren vatandaşları rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Başkan Çerçioğlu, depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı unutmayacaklarını söyledi. Çerçioğlu, benzer acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
        Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa