Aydınlı milli sporcu Sılıv dünya ikincisi oldu
Aydınlı milli sporcu Faysal Sılıv, Abu Dhabi’de düzenlenen WAKO Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda final müsabakasına çıkarak dünya ikincisi oldu.
WAKO Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonası kapsamında Abu Dhabi’te gerçekleştirilen organizasyonda ringe çıkan Faysal Sılıv, şampiyona boyunca ortaya koyduğu üstün performansla dikkat çekti. Güçlü rakiplerini geride bırakarak finale yükselen milli sporcu, final karşılaşmasında sergilediği mücadeleyle büyük takdir topladı ve dünya ikinciliğini elde etti. Sılıv'ın başarısı, Aydın’daki spor camiasında da sevinçle karşılandı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe Faysal Sılıv’ın elde ettiği derecenin Aydın ve Türkiye adına gurur verici olduğunu belirtilerek milli sporcuyu tebrik etti. Yığmatepe ayrıca, bu başarıda emeği bulunan antrenörlere ve destek veren herkese teşekkür etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Aydın
Nöbetçi Eczaneler