Ardahan'da taşımalı eğitime kar engeli
Ardahan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Posof ilçesi hariç il genelinde bugün taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Ardahan valiliğinden yapılan açıklamada, ''Olumsuz hava koşulları nedeniyle Posof ilçemiz hariç il genelinde, taşımalı eğitim kapsamındaki okullarımız ile köy okullarımızda 13 Ocak Salı günü 1 (bir) gün süreyle eğitimöğretime ara verilmiştir.
Ayrıca; Sahara ve Ilgar Dağı Geçitleri araç trafiğine kapatılmıştır. ArdahanGöle yolu, büyük araç trafiğine kapatılmıştır. Vatandaşlarımızın, can ve mal güvenliği açısından yetkili birimlerce yapılacak uyarıları dikkate almaları önemle rica olunur.''
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Ardahan
Nöbetçi Eczaneler