Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da bir iş yerinin önündeki kaldırımda bulunan Türk bayrağı, 2,5 metrelik direği ile birlikte iki gün arayla 2 kez çalındı.
        Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi 1391 Sokak’taki bir iş yerinde meydana geldi. Sabah işe gelen çalışanlar, bayrağın direği ile birlikte yerinde olmadığını görünce durumu hemen polise bildirdi. Bölgeye çok sayıda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. İş yerinin ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısları aramaya başladı.
        Türk bayrağının direğiyle birlikte çalınması ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahsın bayrağın yanına geldiği, uzun süre direği yerinden çıkarmak için uğraştığı ve sonunda sökerek olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Bir önceki görüntüde ise şahsın direğin yanına köpeğiyle geldiği ve söktüğü direği eline alıp olay yerinden uzaklaştığı kameralara yansıdı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
        Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa