Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'nın Serik ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında programlar düzenlendi.

        Atatürk Caddesi'ndeki resim ve el sanatları sergisinin açılışına, İlçe Milli eğitim Müdürü İkram Ekiz, Halk Eğitim Müdürü Fahrettin Canlı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mevlüt Özen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, öğretmen ve kursiyerler katıldı.

        Halk Eğitim Müdürü Canlı, yaptığı konuşmada, 1-7 Haziran tarihlerinde Hayat Boyu Öğrenme Haftasını kutladıklarını belirterek, hafta kapsamında programlar gerçekleştirdiklerini bildirdi.

        Hayat boyu öğrenmenin okullarla sınırlı kalmayan evde, işte, hayatın her alanında gerçekleşebildiğini aktaran Canlı, "Hayat boyu öğrenme kurumu olarak ilçemizin tarihi, sosyal ve kültürel değerleriyle coğrafi yapısına uygun bir slogan ve afiş geliştirdik." dedi.

        Canlı, 258 farklı kurs düzenlediklerini, birçok kursun aktif devam ettiğini hatırlatarak, İngilizce, Rusça, yabancılara Türkçe, sosyal yaşam ve uyum kurlarının da olduğunu sözlerine ekledi.

        Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa