Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında evinde Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Fraport TAV Antalyaspor'un teknik sorumlu Alfons Groenendijk, "Kaliteli bir rakibe karşı oynadık ve üzerine de kırmızı kart gelince oldukça zorlayıcı bir müsabaka oldu. Bugün daha fazlasını hak etmiştik ama olmadı." dedi.

        Groenendijk, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, hayat kırıklığı yaratan bir gece yaşadıklarını söyledi.

        İlk yarıda defansif olarak iyi duruş sergileyen, rakibe şans vermeyen bir Antalyaspor'un sahada olduğuna dikkati çeken Groenendijk, "Golü de attık ve devreye önde girdik. İkinci yarı da yine oyun kontrolü bizdeydi. Bu şekilde üst seviye takımlara karşı mücadele ettiğinizde detaylar maç skoru için belirleyici olabiliyor. Bu detay ikinci golü atmaktı. Bunda muvaffak olamadık." dedi.

        Kornerden goller yediklerine işaret eden Groenendijk, "Kornerlerde defans olarak topa müdahale bile edemeyen bir oyuncu grubu vardı sahada. Daha sert ve agresif olmalıydık. Karşı rakibe çalınan düdükler vardı. Yediğimiz golde korner kararı değil aut kararı olmalıydı. Kaliteli bir rakibe karşı oynadık ve üzerine de kırmızı kart gelince oldukça zorlayıcı bir müsabaka oldu. Bugün daha fazlasını hak etmiştik ama olmadı." diye konuştu.

        Groenendijk, karşılaşmada talihlerin kendilerinden yana olmadığını da vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa