Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Batı Antalya ilçelerinin İnşaat Mühendisleri Odası temsilcileri, deprem gündemiyle Finike'de bir araya geldi.

        İnşaat Mühendisleri Odası Finike Temsilcisi Bahadır Cenk Gündoğdu, yaptığı açıklamada, toplantının ana konusunun yakın zamanda ülkede yaşanan depremler olduğunu söyledi.

        Batı Antalya ilçelerinin mühendisleri olarak en iyi hizmeti sunmak için gayret göstiklerini belirten Gündoğdu, "Toplantımızda deprem bölgesine giden üyelerden bölge hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Binalarda oluşan hasarların ve bu hasarlara karşı alınabilecek tedbirler masaya yatırıldı. Bölge özelinde depreme karşı alınabilecek tedbirler değerlendirildi." dedi.

        Gündoğdu, belediyelerle ön görüşmelere başladıklarını anlatan Gündoğdu, "Bölgede yapılan yeni inşaatlarda görünen eksikliklerin hem üye bazında hem de temsilcilik bazında belediyelerle görüşülmesi kararlaştırıldı." diye konuştu.

        Toplantıya Kumluca temsilcisi Ali Altınkan, Demre temsilcisi Emre Ceylan ve Kaş temsilcisi Ali Öztürk de katıldı. ​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa