Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da apartman dairesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangına uykuda yakalanan ve dumandan etkilenen 1 kişi kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

        Yangın, saat 10.30 sıralarında Kepez ilçesi Güneş Mahallesi 6049 sokak üzerinde bulunan bir apartmanın en 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daireden dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbarla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada apartmanda bulunan diğer dairelerde oturanlar kendilerini sokağa attı. Kısa sürede verilen adrese gelen itfaiye ekipleri hızla yangına müdahale etti.

        Yangına uykuda yakalandı

        Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından yangın tamamen söndürülürken, itfaiye ekipleri yanan dairede duman tahliyesi yaptı. Olay anında daire içerisinde bulunan ve yangına uykuda yakalanarak dumandan etkilenen 1 kişi 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından tedbir amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangında dairenin bir odası tamamen yanarken maddi hasar meydana geldi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
        Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa