Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal KILINÇ/ SERİK (Antalya), (DHA)İNGİLİZ yönetmen Guy Ritchie, başrollerinde Superman'ı canlandıran Henry Cavill ve Eiza Gonzalez'in yer aldığı yeni filminin çekimlerine Antalya'da başladı.

        'Servet Operasyonu' filmini Antalya'da çeken İngiliz yönetmen Guy Ritchie, adı açıklanmayan yeni filminin çekimlerini 10 gündür Antalya Expo'da sürdürüyor. Film platosuna dönüştürülen EXPO alanındaki botanik parkın yanı sıra, Demre, Muratpaşa, İbradı, Konyaaltı, Kemer, Akseki, Serik, Finike, Alanya, Döşemealtı ve Manavgat ilçelerinde çekimler gerçekleştirilecek. Film çekimleri nisan ayına kadar devam edecek.

        Savaş, dram ve tarihi içerikli filmin başrollerini İngiliz aktör Henry Cavill ile Meksikalı oyuncu ve şarkıcı Eiza Gonzalez paylaşıyor. Superman karakteri başta olmak üzere çok sayıda yapımda başrolde yer alan Henry Cavill'in yanı sıra, 'Baby Driver', 'Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda filmde oynayan Eiza Gonzalez, çekimler boyunca kentte konaklayacak. Yönetmen ve başrol oyuncuları Belek'teki Regnum Carya Otel'de konaklayacak.

        FİLMİN KONUSU

        İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen filmin konusu şöyle:

        "İngiliz ordusu Almanya ordusu tarafından yenilgiye uğratılmaktadır. Bu gelişme üzerine Winston Churchill, centilmen savaş kurallarını bir kenara bırakarak bir karşı hamle yapmak ister. Amacı, bir asker topluluğunu düşman hattının arkasına gizlice sızdırmaktır. Askerler, hayati tehlikesi olan bu planı öldürülme ihtimallerini bilerek kabul eder. Sağlam bir birlik kurulmasıyla Nazilere karşı önemli galibiyetler elde edilir." (DHA)FOTOĞRAFDHA-Kültür Sanat Türkiye-Antalya / Serik Namık Kemal KILINÇ

        2023-02-27 17:39:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa