Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nın üçüncü gününde milli sporcular, 1'i altın 5 madalya kazandı.

        Türkiye Tekvando Federasyonunun açıklamasına göre Kosova'nın başkenti Priştine'de düzenlenen organizasyonun üçüncü gününde kadınlarda 4 sıklette müsabakalar yapıldı.

        Kadınlar 57 kiloda Rüya Diler altın, Mümüne Nur Göz ise gümüş madalya aldı. 49 kiloda Mülkiye Ece Ulusoy, 62 kiloda Dilara Şirin ve 73 kiloda Yüsra Ersin, bronz madalyanın sahibi oldu.

        Türkiye, üç gün sonunda şampiyonada 2 altın, 4 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 11 madalyaya ulaştı.

        Şampiyonanın dördüncü ve son gününde erkeklerde 4 sıklette madalya mücadelesi yapılacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa