Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Belediye Meclisi'nin 2025 mart ayı toplantısında yeni kararların alındığını bildirdi.

        Güngör, yaptığı açıklamada, mart ayı meclis toplantısında halka destek amacıyla kararlar aldıklarını kaydetti.

        Yangın ve doğal afetlerde zarar gören hemşerilerine 100 bin liraya kadar yardım yapılabileceğini belirten Gürgör, şunları ifade etti:

        "Yine doğum yapan aileye bebek sahibi olan anneye maddi destek paketi sunulacak. Buna göre ihtiyaç sahipleri annelere 1 yıl boyunca aylık 3 bin lira yardım yapılabilecek. Yine ilçemiz okullarında eğitim öğretim gören öğrencilerin Yükseköğretim Kurumları sınavlarına giriş ücretlerinin ödenmesine karar verilmiştir. Hemşehrilerimize Nallıhan Belediyesi olarak vereceğimiz destekler şimdiden hayırlı olsun."

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa