Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadeleye dikkati çekmek amacıyla Başkent Millet Bahçesi'nde bağımlılıkla mücadele etkinliği gerçekleştirildi.

        Ankara Valiliği, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı.

        Şahin ve Yavaş, Başkent Millet Bahçesi'nde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler, üniversiteler, spor federasyonları ve kulüplerinin kurduğu stantları gezdi, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

        Müzik dinletileri ve gösterilerle devam eden etkinlikte, vatandaşlar, farklı branşlarda spor yapma imkanı buldu, bağımlılığa karşı bilgilendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa