Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde Tek Kurşun Atış Yarışması düzenlendi.

        Nallıhan Genç Avcılar Derneği tarafından Hayvan Pazarı mevkisinde bulunan atış poligonunda düzenlenen etkinlikte yarışmacılar 4 ayrı noktaya farklı mesafelerde atış gerçekleştirdi.

        Yarışmaya Ankara'nın yanı sıra İstanbul, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kastamonu, Bolu, Samsun, Kayseri, Bursa, Kocaeli, Bilecik, Sakarya gibi illerden çok sayıda yarışmacı katıldı.

        Yarışmada, kadınlar kategorisinde birinciliği Afyonkarahisar bölgesinden Hacer Çevik alırken, Erkekler Gong kategorisinde Nallıhan'dan Ferdi Karakoç, Erkekler Pet Şişe kategorisinde Nallıhan'dan Ferdi Karakoç, Tavşan Atışı kategorisinde Ali Hazır birinciliği elde etti.

        Nallıhan Genç Avcılar Dernek Başkanı Sinan Ercan, yaptığı açıklamada, yeni kurulan bir dernek olduklarını, ilk kez bu kadar çok katılımlı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

        Ercan, desteklerinden dolayı Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ile Nallıhan esnafına teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa