Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya’da polisin düzenlediği silah kaçakçılığı operasyonunda 5 ruhsatsız silah ve 600’den fazla fişek ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri Merzifon ilçesinde 2 şüpheli şahsın ikametinde, bağ evinde ve iş yerinde arama yaptı.

        Aramada, 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 608 adet fişek, şarjör, kapak takımı, iğne ve kabza gibi çok sayıda silah parçası ele geçirildi. Şüpheliler hakkında silah kaçakçılığı suçlamasıyla adli işlem başlatıldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
        Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa