Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kişisel verilerin gizliliğine ve korunmasına yönelik tüm çalışmaların hassasiyet içerisinde yapıldığını belirterek, “KVK hususunda kanun çerçevesinde çalışıyoruz” dedi.
        ASÜ üst yönetimi, kişisel verilerin korunmasına yönelik yapılan çalışmaların istişare edildiği toplantıda, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Hukuk Müşavirliği yöneticileriyle bir araya geldi. Konuyla ilgili olarak Kişisel Verilerin Korunması (KVK) Kanunu çerçevesinde hareket ettiklerini ve güvenlik tedbirlerini en üst düzeyde aldıklarını ifade eden ASÜ Rektörü Şahin, “Kişisel verilerin toplanması, toplanan verilerin hangi amaçla kullanılacağı, paylaşılıp paylaşılmayacağı, saklama süreleri, veri sahiplerinin hakları, bu noktada üniversitenin sorumluluğu, tüm bu detaylar KVK Kanunu uyarınca yapılmaktadır. Biz de benzeri toplantılarda teknik bakımdan yapılması gerekenleri gözden geçiriyor, kampüs altyapısı veya hizmet alımı biçiminde ilerleyen süreçler hakkında istişarelerde bulunuyor ve varsa atılması gereken adımları belirliyoruz” dedi.
        Toplantı, hukuki ve teknik işlemlerin değerlendirilmesiyle tamamlandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
        Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa