Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aras EDAŞ Ağrı İl Koordinatörü Cemal Erkoç, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Kentteki bir restoranda düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya gelen Aras EDAŞ İl Koordinatörü Cemal Erkoç ve şirket yetkilileri, yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

        Erkoç, kentteki elektrik dağıtım şebekesini güçlendirmek, arıza sürelerini minimize etmek ve enerji kalitesini artırmak amacıyla yeni yatırım döneminde bütçenin artırıldığını belirtti.

        Kentte şebeke modernizasyonu ve teknolojik altyapı çalışmalarına hız verildiğini belirten Erkoç, şöyle konuştu:

        "Özellikle kış şartlarının çetin geçtiği bölgelerde vatandaşlara kesintisiz enerji sunmak ve kayıp-kaçak oranlarını düşürmek öncelikli hedef olarak belirlenmiştir. Ağrı ilinin yatırım payı, şirket devri sonrası ortalama yüzde 24 seviyesinden yüzde 32'ye yükseltilmiştir. Buna paralel olarak, şebeke iyileştirme çalışmalarına ayrılan kaynak da yıllık yaklaşık 1,2 milyar Türk lirasından 1,8 milyar liraya çıkarılmıştır. Bu artış, il genelinde daha güçlü ve dayanıklı bir dağıtım altyapısı oluşturulmasına olanak sağlamaktadır."

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
        Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa