Adana'daki nüfus müdürlüklerinde sürücü belgesi yenileme yoğunluğu
Eski tip sürücü belgelerinin yenilenmesi için verilen sürenin son gününde Adana'daki nüfus müdürlüklerinde yoğunluk yaşanıyor.
Eski tip sürücü belgelerinin yenilenmesi için verilen sürenin son gününde Adana'daki nüfus müdürlüklerinde yoğunluk yaşanıyor.
Ehliyetlerini yeni tip sürücü belgeleriyle değiştirmek isteyenler mesai bitiminden önce işlemlerini tamamlayabilmek için nüfus müdürlüklerine başvurdu.
İşlemlerini son güne bırakanlar nedeniyle müdürlüklerde yoğunluk yaşanıyor.
Vatandaşlardan Ahmet Beytekin, son gün nedeniyle nüfus müdürlüğünün yoğun olduğunu belirtti.
Şeyma Blagayoviç de sürücü belgesi yenileme işlemini mesai bitiminden önce halledebildiği için mutlu olduğunu kaydetti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Adana
Nöbetçi Eczaneler