Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında 4. Olağan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Adana Ticaret Borsasının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, kentin istihdam imkanları, mesleki eğitim politikaları ve tarımsal üretim kapasitesi değerlendirildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Köşger, kentin kalkınmasında istihdam ve mesleki eğitim politikalarının önem taşıdığını belirtti.

        Adana'nın bereketli toprakları ve uygun iklim koşullarının tarımsal üretim kapasitesinin artırılması için fırsat sunduğunu ifade eden Köşger, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Bu potansiyeli tam anlamıyla hayata geçirebilmemiz için tarım sektöründe çalışacak nitelikli iş gücüne olan ihtiyacımız her geçen gün artmaktadır. Bu sebeple gençlerimizi ve iş gücümüzü tarım, sanayi ve hizmet sektörlerinde gerekli becerilerle donatarak yetiştirmemiz çok önemli."

        Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve önerilerin sunulmasının ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa