Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahar yaklaşırken bahçe, balkon, teras keyfi için hazırlıklar şimdiden başladı. 2011 ilkbahar-yaz dış mekân dekorasyon modası giyim trendlerinden ilham alıyor: Özellikle kumaşlarda pudra tonları, beyazlar, bejler ve doğal renkler favori...

        SİYAH-BEJ KOMBİNİ

        Dış mekânlara doğanın renkleri hâkim. Doğal ahşap emprenye zeminde, beyazla bejin kombinlendiği ya da antrasit tonlarının kullanıldığı oturma grupları çok şık duruyor. Gri-kahverengi tonlarında cilasız zemin kaplamaları da son dönemin favorileri arasında. Öte yandan tik, klasik ahşap zemin olarak varlığını koruyor. Balkon, teras ve verandada iç mekân sıcaklığı yaratmak istiyorsanız en iyi çözüm, fiber halılar. Aksesuvarlarda yine koyudan açığa uzanan geçişli renkler tercih ediliyor. Dış mekân dekorasyonu bu yıl da canlı veya yapma çiçeklerle tamamlanıyor.

        YENİ FORMLAR

        Farklı formlarıyla evimizi süsleyen son model oturma gruplarında, teknoloji ve yaratıcılık ön plana çıkıyor.

        İşte onlardan biri: Kuş yuvasından ilham alınarak tasarlanmış. Rahatlığı ve organik malzemesiyle dikkat çekiyor. Hem tavana asılabiliyor hem de sabit ayağı sayesinde yerde kullanılabiliyor.

        SADE VE ŞIK ANTRASİT

        Antrasit tonları son dönemin en moda renkleri arasında. Çünkü, düz ve minimal hatlı mobilyaların tüm güzelliğini ortaya çıkarıyor. Doğal taştan örülmüş bahçe duvarı ile yeşil bitkilerin önündeki bu masa takımı, hem "ağırlığını" hissettiriyor hem de sadeliği simgeliyor. Antrasit tonları, oturma gruplarında açık renkleri tercih etmeyenler için de iyi bir alternatif.

        CANLI AKSESUVAR

        Koyu renkleri vurgulamak için canlı renklerde aksesuvarlar tercih ediliyor. Yeşil, turkuvaz, kırmızı, turuncu, sarı tonlarında yastık, vazo ve saksılar dekorasyona hareket kazandırıyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar