Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aykut Hoca kupada yorgun düştüklerini düşündüğü Şener, Mehmet Ekici, Aatif ve Soldado’yu kulübede tutup bu defa sahaya İsla, Giuliano, Valbuena ve Fernandao’lu bir 11 sürmüştü. Cezalılardan Volkan’ın yerine kalede Kameni, Alper Potuk’un yerine de Dirar sahadaydı. Kısacası, kupa oyununun 11’i yarıdan fazla değişmişti. Bu tercihler doğru muydu, tartışılır. Halbuki kupa maçının yıldızları Şener, Mehmet Ekici ve de Soldado ile oyuna başlamak, öncelikle maçı koparmak daha mantıklıydı. Bu oyuncular yorulunca da gerekli hamleler yapılırdı.

        Uzun zaman sonra ilk 11’de kendine yer bulan Valbuena ile Beşiktaş kupa karşılaşmasında kulübeye çekilen Giuliano’da bir düşüş gözleniyor. Moral ve motivasyonları yok olmuş gibi. Takımın en önemli iki silahı patlama yapamayınca da F.Bahçe bilhassa iç saha oyunlarında çok zorlanıyor.

        Maça gelmeyip ilk yarı skoruna bakanlar, tabeladaki iki farklı Akhisar galibiyetine farklı yorumlar getirebilir. Gerçek şu: Misafir takım, ilk 45 dakikada kendi alanında saklandı, üç akın yaptı iki gol buldu.

        Aykut Kocaman’ın ikinci yarıdaki tek hamlesi, İsla’yı dışarı alıp ‘gözdesi’ Aatif’ı oyuna sokmak oldu. Bu yarıda Giuliano’dan gelen golle ümitlenen F.Bahçe, rakibin yine ilk atağında üçüncü golü yedi.

        Son 20 dakikaya girerken, Valbuena dışarı alınıp Soldado sahaya sürüldü. Sonrasına F.Bahçe rakip kalede inanılmaz bir baskı kurdu. Aatif siftah yaptı, fark bire indi. Ancak oyunu yönlendirecek futbolcu Mehmet Ekici, Aykut Kocaman’ın yanında oturmaya devam ediyordu.

        Son 10 dakikaya girilirken Kocaman onu hatırladı. Ancak atı alan Üsküdar’ı geçmişti. Dün Kadıköy’de F.Bahçe’yi deviren Akhisar takımını kutlayalım. Bu şok ‘kocaman’ yenilgi için Fenerbahçe Teknik Direktörü ne tür mazeretler üretecek bilemem. Benim bildiğim, bu takım bu sene şampiyon olurdu. Ama Kocaman, izin vermiyor.

        KADIKÖY NEDEN BOŞ?

        F.Bahçe, şampiyonluğun en büyük adayı. Rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş kapalı gişe oynarken, F.Bahçe seyircisi maça gelmiyor. Bunun tamamen futbol takımıyla ilgili olduğunu sanmıyorum.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar