Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maçın sonucu ve skoru hiç önemli değil. Aykut Kocaman yatsın kalksın, fikstür ve rakip avantajına dua etsin. Yoksa başı çok ama çok ağrırdı. Rakip avantajını da yabana atmayın. F.Bahçe son haftalarda hep kazanıyor ama hedefsiz takımlarla oynuyor. Rakipleri ne düşme hattında ne de Avrupa kovalıyorlar.

        Maça gelince... Bursa akıllı ve mantıklı oynuyor, çok adamla savunma yapıyor. Rakibine geniş alanlar bırakmıyor. F.Bahçe ise çok adamla, iki kanat beki de dahil (Şener ve Hasan Ali) yükleniyor ama duvarı delemiyor. Şener ve Aatif, geçen haftalarda attıkları gollerden olacak, kaleyi gördü mü vuruyorlar. Vuruyorlar da çerçeveyi bulan top yok. Alper Potuk bir alem. Adam eksiltiyor, faul alıyor, faul yapınca çenesini konuşturuyor. Ama son hareketleri hiç beceremiyor. Hücumda en etkili isim; Giuliano, o da yalnız kalıyor. Rakibin kilidini açacak anahtar (Valbuena) ise her zaman olduğu gibi kulübede bekliyor. Devre biterken tribünler ‘Valbuena’ diye inliyor. Prensip sahibi hocamız Aykut Kocaman, kendisinin mi tribünlerin mi kararı bilinmez, ikinci yarıya Valbuena ile başlıyor. Zaten o girdikten sonra da beklenen oluyor, oyunun gidişatı tamamen değişiyor.

        F.Bahçe atak oynayıp pozisyon bulmaya başlıyor. Ancak ani bir Bursaspor atağında Furkan’ın füzesiyle Kadıköy sessizliğe bürünüyor. Golü yiyen F.Bahçe’nin ise cevabı gecikmiyor. Yıllarca F.Bahçe’nin başarısı için mücadele eden Sow, Valbuena’nın serbest atışında topu aşırtma bir vuruşla kendi ağlarına yolluyor. Kendi kalesine gol atan Sow, bunun hemen akabinde Volkan’la karşı karşıya kaldığında topu içeri bırakamıyor. Sonra kritik dakikalar geliyor... Kocaman, Soldado ve Aatif’ın yerlerine Janssen ile Fernandao’yu sahaya sürüyor. Titi kırmızı kart görüyor, Bursaspor sahada 10 kişi kalıyor. F.Bahçe son bölümde rakip kaleyi ablukaya alıyor. Harun kalesinde direniyor ama son sözü Fernandao söylüyor ve maça noktayı koyuyor. F.Bahçe dün çok ama çok kritik bir galibiyet aldı. Aykut Kocaman’ın maçtan sonra anlatacaklarına kulak asmam. Herkesin doğrusu kendisine ama bilmeli ki futbolda duygusallık olmaz. Dünkü maçın özeti şudur: Öp Valbuena’nın elini.

        VALBUENA

        Ben yazmaktan sıkıldım... Bu oyuncu, F.Bahçe’nin en büyük silahı. Bunu bir tek ısrarla görmeyen de Aykut Kocaman. Yanılıyor muyum, ne dersiniz?

        MOUSSA SOW

        Dünkü maçın gidişatını değiştiren adamdı. Kendi kalesine gol attı, Volkan’la karşı karşıya mutlak bir golü kaçırdı. Dünkü maçtan sonra tahmin ediyorum ki en çok üzülen o olmuştur.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar