Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maçın daha henüz başı. Bugüne kadar ne oynadığını pek anlayamadığım Josef, önünde bomboş duran topu taca atıyor. Taç atışı sonrasında Yusuf Yazıcı’nın ceza sahasına gönderdiği topa vuran Burak Yılmaz, fırsatçılığını konuşturup takımını öne geçiriyor. Tansiyonu yüksek maçta deplasmanda gelen gol, Trabzon’a avantaj sağlıyor. Ama golü atan Trabzon, öne geçince geriye yaslanıyor. Fenerbahçe de önde oynamaya başlıyor. Ancak gel gör ki; takımın belli bir hücum planı yok. Ne geriden ne de orta alandan doğru dürüst top çıkmıyor. Büyük ümitlerle transfer edilen Giuliano neden ilk 11’de yok, onu da anlamıyoruz. Takımda bütün ümit Dirar, Alper Potuk ve tabii ki başsolist Valbuena’da. Top onların aya- ğına geldi mi heyecan başlıyor. Van Persie sahada var mı yok mu tartışılır. Atsan atılmaz, satsan satılmaz.

        Golü atan Burak Yılmaz’ın ilk 20 dakikada sakatlanıp çıkması da F.Bahçe’nin bir başka şansı oluyor. Burak-N’Doye değişikliği sırasında Trabzon, hücumu düşünmüyor. F.Bahçe ise Valbuena ve Alper Potuk ile kaleyi zorluyor. Devre biterken de sahneye Alper çıkıyor. Becerisini konuşturup golünü atıp beraberliği getiriyor.

        Orta alandaki ‘etkisiz futbola çare olur’ diye Aykut Kocaman ikinci yarıda yeni transfer Giuliano’yu sahaya sürüyor. Van Persie’yi de dışarı alıyor.

        F.Bahçe’nin istekli başladığı bu yarıda Trabzon’dan sürpriz bir gol geliyor. Neustadter hata yapıyor, Olcay köşeye yolluyor. Volkan kapattığı köşeden topu içeri alıyor. Golden sonra Aykut Kocaman, Neustadter’i dışarı alıp Soldado’yu sahaya sürüyor.

        Son bölümde Valbuena’nın hırsıyla F.Bahçe oyunu rakip alana yığıyor. Maç gitti gidiyor derken, Kucka’nın eline çarpan topla kazanılan penaltıyı Valbuena gole çevirince, skora denge geliyor.

        Her zaman yazıyoruz, yine yazalım. F.Bahçe’nin en büyük silahı Valbuena. Onsuz bu takımın düşünmek çok zor. Sonuçta, gelen beraberlikle F.Bahçe’nin kredisi de erken bitmeye başladı. Bakalım Aykut Kocaman bize yine çok net anlaşılmayan neler anlatacak. Maçın ikinci yarısında sadece savunmada kalan Trabzon ise dünkü beraberliği kayıp değil, kar saysın.

        ************

        NEREDESİN KJAER?

        F.Bahçe defansı her maçta inanılmaz hatalar yapıyor. Bunların başında da Neustadter var. Adam ‘emanetçi’ gibi. Dünkü defansı gördükten sonra F.Bahçe tribünleri de adeta “Neredesin Kjaer?” dediler.

        ************

        TEHLİKE BÜYÜK

        Daha ligin başı. F.Bahçe tribünleri ikiye bölünmüş. Bir bölü- mü Volkan Demirel’in lehine, bir bölümü de aleyhine bağrıyor. Bu bölünmüşlükle F.Bahçe nasıl büyük hedefler kovalayacak, merak ediyorum.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar