Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bazen bana neler oluyor anlayamıyorum. Gün geliyor resmen tıkanıyorum. İçimden ne tek satır yazı yazmak ne de olaylar karşısında toplumların bakış acılarını öğrenebilmek adına okumak, araştırmak... İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. 2017’nin son haftalarında yine böyle bir döneme girdim. Şöyle bir baktım da.. Herkes her şeyi biliyor. Neredeyse her konuda uzmanlar. Yazıyorlar, çiziyorlar, konuşuyorlar. Ama tartışamıyorlar.

        Farkındalığımın arttığı bu dönemde yine tamamen kabuğuma çekildim ve son derece verimsiz bir döneme girdim. Tavsiye üzerine Yoga derslerine başladım. Ve ardından da ruhuma iyi geleceğine inandığım her türlü spiritüel olayın peşine düştüm.

        SPİRİTÜEL NE DEMEK

        Türk Dil Kurumu’nun “tinsel” olarak ifade ettiği bu kelime değişik biçimlerde yorumlanmaya devam ediyor. Kimilerine göre spiritüellik kişinin manevi yaşama odaklanması ve materyalist düşünceden tamamen uzaklaşması iken, kimilerine göre de negatif düşüncelerden tamamen arınmış, ruhunu iyilik ve güzellikle beslemiş kişiler spiritüel yaşamın sırrını çözmüş olanlardır. Bazıları da ruhani işlerle uğraşmanın spirütüellik anlamına geldiğini savunmakta. Günümüzden neredeyse 500 sene önce yaşamış olan Nostradamus’un 2018 yılına yönelik kehanetlerini okudunuz mu? Gelmiş geçmiş en büyük kahin olarak bilinen Nostradamus aslında bir hekim ve eczacı. Kralın daimi astroloğu olarak görev yapmış. Geleceği bilme iddiası ise kilisenin hoşuna gitmediği için ölümünden sonra aforoz edilmiş.

        Spiritüelliğe merak sardığım şu günlerde Nostradamus’un bu yıl ki kehanetlerini dikkatle okudum. Ve inanın bana 11. dışında hiçbiri ilgimi çekmedi. Eğer tıp gelişirse 200 yaşına kadar yaşamak ister miyim? İster misiniz?

        1. Katolik Kilisesi’nin lideri ölecek.

        2. Terör, yılın en büyük sorunu.

        3. Küresel ısınma sebebiyle silahlı çatışmalar yaşanacak.

        4. Çin dünyanın süper gücü olacak.

        5. ABD olduğu düşünülen ülke düzeni bozularak geleceği öngörülemeyen aşamaya girecek.

        6. Yılın başlarında ABD’nin batısında büyük deprem olacak.

        7. İtalya Avrupa’yı büyük ekonomik krizin eşiğine getirecek.

        8. Latin Amerika radikal değişikliklere sahne olacak.

        9. Vezüv Yanardağı’nda büyük patlamalar olacak.

        10- 2018 yılı 3. Dünya Savaşı açısından kritik bir öneme sahip olacak.

        11-Tıptaki gelişmeler, insanların yaşam beklentilerini 200 yıla kadar yükseltecek.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar