Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sizler için dünya güzeli, Türkiye güzeli, kendine has tarzı ve sanat dünyasında var olma şekli ile bildiğiniz izlediğiniz bir Hülya Avşar var.

        Fakat benim için öyle değil. Benim için ise hem sizlerin tanıdığı Hülya Avşar, bir de dostum Hülya var.

        Hülya’yı anlamak kolay değildir. Hülya Avşar değil de Hülya’nın kendisi gerçek dostumdur. Hayatına ender aldığı insanlardan biri olarak Hülya Avşar adına sizlere şunu söylemek isterim. Hülya kadının dibidir. Dostluğu, insanlığı, duyarlılığı, anneliği bambaşkadır. İki eli kanda olsa bilirim ki “Hülya koş” dediğimde ne yapar eder dostunun yanında olur.

        Ki defalarca koşup gelmiştir hem de saat kaç olursa olsun. Hiç dışarıdan gözüktüğü gibi başkalarının yakıştırdığı gibi şımarık, kendini beğenmiş biri değildir. Hülya Avşar şimdi de yine bir ilke imza atıyor. Kimsenin cesaret edemediği bir filmi vizyona sokmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta senaryosunu yazıp yönettiği ve tek başına rol aldığı ‘Selfie’ filminin vizyona hazır olduğunu duyurdu. Bu filmin çekimlerinde ne kadar zorlandığını, geçmişi yaşarken ne kadar duygulandığını, gel-gitlerini onunla her konuşmamızda bana dile getirmese de bakışlarından hep hissettim. Lütfen bu film vizyona girdiğinde tarafsız gözle, Hülya Avşar’ı izlemek için değil de, bir kadının var olma mücadelesi olarak izleyin. Benim dostum Hülya’yı görün.

        21 GÜNLÜK MUTLULUK

        Uzun zamandır ekranlardan uzak duran Saba Tümer çok eski arkadaşımdır. Gençliğimizden beri attığı kahkahaları ve hayat dolu kişiliği ile ekranların tanınan yüzü olmasına rağmen hiçbir zaman değişmedi, mütevazılığını, dostluk ilişkilerini her zaman korudu. Sonuçta hepimiz İzmirliyiz.

        Benim güzel hayat dolu Saba’m bir süredir isteyerek ekranlardan uzak durdu. Çünkü bu süreçte hem kendine vakit ayırmak hem de başladığı kitabı bitirmek istedi. Tabi bu arada yine rahat durmadı “Kadın aklı erkek aklı” isimli harika bir tiyatro oyununda rol aldı. Son derece başarılı bir performans sergilediği oyun şu an neredeyse kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

        Sevgili Saba şimdi de “21 Günde Mutluluk “ kitabıyla karşımızda. Bunca yıl yaşadığı deneyimlerini derleyen ve mutluluğun formüllerini veren başarılı televizyoncu arkadaşım bu kitabında hayata pozitif bakmamıza yardımcı olmaya çalışıyor.

        Geçen hafta kız kardeşi Eda, Saba ve ben bir öğlen yemeğinde buluştuk. Bu arada kız kardeşi Eda Tümer ile de birlikte flowbysabatümer (instagram adresi) adı altında harika tekstil ürünleri de üretip satıyorlar. Anlayacağınız Saba televizyondan biraz uzak durarak bence son derece akılllık etmiş.

        Bu sayede içinde kalan bütün cevherleri ortaya çıkarmış kendini keşfetmiş. Yolun açık olsun Saba’cım...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar