Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Talas Belediyesine ait arsaya, hayırsever Ahmet Gönen tarafından yaptırılacak Ahmet Gönen Lisesi'nin temeli törenle atıldı.

        Talas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mevlana Mahallesi'ndeki törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, çocukları hayata hazırlama sürecinde en iyi imkanlarla buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

        Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da nüfus yoğunluğu açısından Türkiye'nin en kalabalık 6'ıncı, Kayseri'nin de en büyük mahallesi olan Mevlana Mahallesi'ndeki en önemli konuların başında eğitimin geldiğini ifade etti.

        5 yılda 8 okul bitirip teslim ettiklerini anlatan Yalçın, şu anda da inşaatı devam eden 8 okul bulunduğunu, 4'ünün önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetişeceğini kaydetti.

        Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ise hem belediyeyi hem de hayırsever aileyi tebrik etti.

        Konuşmaların ardından dua edilerek okulun temeli atıldı.

        Toplam 6 bin metrekare alan üzerine 5 bin 600 metrekare kapalı olacak 4 katlı lise binasında çok amaçlı salon, kütüphane, fizik-kimya-biyoloji laboratuvarları, görsel sanatlar atölyesi, müzik ve bilgisayar derslikleri ile 24 derslik bulunacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa