Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Köprüde asılı kalan TIR'ın şoförü, film gibi operasyonla kurtarıldı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İtfaiye ekibi, film sahnesini andıran bir operasyonla TIR nehre düşmeden önce müdahale ettikleri için basında kahraman ilan edildi.

        KÖPRÜDE ASILI KALDI

        Louisville kentinde dün meydana gelen olayda, nehirden 23 metre yükseklikteki Clark Memorial Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazası sonucu bir TIR köprüde baş aşağı asılı kaldı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, TIR’ın nehre düşme tehlikesini hızlıca değerlendirerek sürücü bölmesinde mahsur kalan kadın sürücüyü kurtarmak için çalışmalara başladı. Köprüye vinç kurarak halatla sürücü bölmesine ulaşan itfaiye eri Bryce Carden, kadın şoförü kurtardı.

        REKLAM

        40 DAKİKADA KURTARILDI

        İtfaiye yetkilileri olayla ilgili "Ekip hızlı ve ustaca manevralarıyla yaklaşık 40 dakikada mağduru güvenli bir şekilde kurtardı. Bugün operasyona katılan tüm üyelerle inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. Harika bir iş çıkardığınız için teşekkür ederiz!" açıklamasını yaptı.

        İtfaiyenin operasyonu basında 'kahramanca' olarak nitelendirilirken Louisville Belediye Başkanı Craig Greenberg ise "Louisville Şehri adına, bugün olay yerine koşan ve Clark Memorial Köprüsü'ndeki kamyon sürücüsünü cesurca kurtaran itfaiyeci Bryce Carden'a ve diğer ilk müdahale ekiplerine çok teşekkür etmek istiyorum. O, kahramanca çabalarınız sayesinde hayatta" dedi.

        * Haberin görselleri DHA'dan servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa