Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iPhone kullanıcılarına WhatsApp Web müjdesi! - Teknoloji Haberleri

        Whatsapp'ın aylar önce ilk olarak android kullanıcıları için getirdiği ve kullanıcıların Whatsapp'a bilgisayarları üzerinden girebileceği güncelleme artık İphone sahipleri için de geçerli. İphone kullanıcıları Whatsapp'a, Whatsapp Web üzerinden bilgisayar aracılığıyla girebilecek.

        WHATSAPP WEB İOS İÇİN GÜNCELLENDİ

        Android ve Chrome'a gelen WhatsApp Web desteği, iPhone'a da geldi. Böylelikle özelliğe uzaktan bakmakla yetinen iPhone sahiplerinin bekleyişi sona ermiş oldu. WhatsApp'ın yeni güncellemesi ile iPhone kullanıcıları mesajlaşma uygulamasının web sürümünü kullanabilecek.

        Geçtiğimiz aylarda Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazların kullanımına açılan WhatsApp web son güncellemesi ile iOS'a da uyumlu hale gelecek.

        İPHONE'DAN WHATSAPP WEB'E NASIL GİRİLİR

        Bu özelliği aktif hale getirmek için güncellenmiş WhatsApp uygulamasını iPhone'unuzda açtıktan sonra uygulamanın ayarlar bölümünde WhatsApp web bölümüne gitmeniz, bu işlemle eş zamanlı olarak web tarayıcısından web.whatsapp.com adresine girip, QR kodunu iPhone'unuza okutmanız gerekiyor.

        700 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı ile mobil mesajlaşma sektöründeki liderliği elinde tutan WhatsApp, kullanıcı sayısını artırmak için geçtiğimiz dönemde web.whatsapp.com web sitesi üzerinden Android, Blackberry ve Windows akıllı telefonlara hizmet vermeye başlamıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa