Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto için yürüyüş düzenlendi.

        "Özgür Kudüs Platformu"na üye sivil toplum kuruluşları, dernekler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen yürüyüş, Cedidiye Meydanı'ndan başladı.

        "Özgür Filistin", "İnsanlık için ses ver, Gazze ölüyor", "Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil" yazılı pankartlar taşıyan grup, tekbir getirerek ve İsrail aleyhine sloganlar atarak Anıtpark Meydanı'na yürüdü.

        Grup adına basın açıklaması yapan Memur-Sen İl Başkanı İsmail Atay, Gazze'de yaşanan insanlık dramına karşı Filistinlilerin yanında yer aldıklarını göstermek için yürüyüşü düzenlediklerini belirtti.

        Filistin'de insanlığın öldüğünü dile getiren Atay, "Korunaklı alan olan mabetlere, okullara ve hastanelere, savaş hukukuna göre bombalanmayacağı halde bombalar atılıyor. Binlerce masum Gazze'de hayatını kaybediyor." dedi.

        Açıklamanın ardından Filistinliler için dua edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa