Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, 112 Komuta Kontrol Merkezi ve saha ekiplerine yönelik "inme" eğitimi düzenlendi.

        DÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda Nöroloji Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Yabalak tarafından verilen eğitimde, akut iskemik inmenin erken dönemde tedavi edilebilen bir hastalık olduğu anlatıldı.

        Eğitimde inmenin nasıl tanınacağı, akut inme şüphesi durumunda izlenmesi gereken tedavi ve hastanın inme merkezine transfer algoritmasından bahsedildi.

        Daha sonra katılımcılara inme hastalığına müdahale ve tedavi yöntemlerini anlatan broşürler dağıtıldı.

        DÜ Hastanesi Başhekimi ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Ali Kayıkçı da İnme Merkezi’nin önemine değinerek, merkezin açılış süreci hakkında bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa